marți, 6 octombrie 2009

Problema poluarii incepe sa devina din ce in ce mai serioasa, daunele pe care le realizeaza se simt din ce in ce mai puternic la nivele foarte inalte. Lumea incearca sa musamalizeze ce se intampla cu adevarat, in timp ce natura noastra, plantele, animalele, tot ce putem numi mediu inconjurator sunt pur si simplu sufocate de actiunile inconstiente sau nu ale oamenilor. Lumea a intrat intr-un proces de degradare continua si sunt necesare masuri urgente pentru a salva ce a mai ramas din tot, acel tot perfect.
Tot mai multe specii de animale dispar, plante rare, incalzirea globala care nu cu mult timp in urma nu era o problema majora ia acum proportii mari. Aerul este poluat din toate directiile: masinile ineaca orasele in fum, mizerii zac gramada in locuri in care nici nu te-ai fi gandit, asta pentru ca putini isi arunca gunoiul in locurile special amenajate. Se pare ca nimanui nu-i pare sa-i pese si nimeni nu se gandeste la viitorul pe care il vor oferi celor ce vor urma dupa ei.
Intr-o lume ca asta merita oare sa iei initiativa si sa incerci sa schimbi ceva??! DA!!! Pentru ca salvandu-ti particica ta de verde, respectand tu natura vei indemna si pe altii la acest lucru. Fii inteligent, gaseste zeci de metode prin care sa fii eco.
Verde! Atat de simplu e!

4 comentarii:

  1. imi place cum ganditi . lucrurile astea sunt chiar serioase si e bine ca va pasa si vreti sa faceti ceva.
    schimbarea incepe de la fiecare !

    RăspundețiȘtergere
  2. well...nu sunteti primii si putinii care au de spus ceva in sensul asta,dar or sa existe mereu multi indolenti fara scrupule.sa le schimbi mentalitatea este greu,dar merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu aveam in plan sa-mi fac un blog dar as fi pur si simplu considerat nebun din numeroase motive. totusi... ma tem ca situatia de la ora asta din tarisoara noastra draga e prea naspa si prea corupta de tarani ca sa putem face ceva. sa nu uitam ca in Bucuresti noi nu prea mai avem parcuri. in schimb observam parcuri rase de pe fata pamantului, iar in locul lor sunt ridicate edificii fie de prost gust, fie inutile doar ca cineva sa faca niste bani din respectivul teren, obtinut prin mijloace nu tocmai corecte de la primarii. ei au bani. eu nu se gandesc la ceilalti sau la viitorul copiilor lor. ei taie. ei rup. ei distrug. lor nu le pasa ca ne ia pe noi naiba. ei au aer conditionat, ei au bani sa se care in alte tari unde excremente asemenea lor nu au distrus natura. eu cred ca singura noastra solutie este sa ne ridicam impotriva lor. nu doresc sa instig la violenta, nu sunt un extremist (desi ideea ma atrage, mwoahaha), dar ma tem ca doar atacul cu molotoave i-ar afecta. in alte tari, cand poporul a fost calcat in picioare, poporul a lovit. alta metoda nu avem. criminalii sunt arestati si bagati in inchisoare sau in SUA eventual omorati. aceste abominatii sunt cei ce omoara copaci si tehnic, ne omoara viitorul. i rest my case :P

    RăspundețiȘtergere
  4. "futuregits" ,sunt intr'o oarecare masura de acord cu tine.Ar fii nevoie de legi aspre,dure ca romanul ,"taranul" nostru sa invete sa fie civilizat.Ca de,in alte tari daca te prinde ca scuipi pe jos sau arunci ceva amenda domne !! asta cu gunoaiele tine si de educatia primita..defapt totul tine de asta.Numa ca inconstienta oamenilor e disperat de mare.

    RăspundețiȘtergere